Νέα

ENGLISHΕΛΛΗΝΙΚΑ

2ο Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου Λάρισας « Οι δρόμοι μας»

 

Ένα μεγάλο πολιτιστικό και τουριστικό γεγονός στη Λάρισα

 

Μετά την επιτυχία του 1ου Φεστιβάλ Δρόμου που διοργανώθηκε πέρυσι από την Πολιτιστική Ομάδα Artfools, με την υποστήριξη της Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, του Επιμελητηρίου Λάρισας και του Εμπορικού συλλόγου Λάρισας, αλλά στηρίχθηκε από πολλές ομάδες θεάτρου δρόμου της Λάρισας και της Θεσσαλίας γενικότερα προετοιμάζεται πυρετωδώς το 2ο. Το φιλόδοξο εγχείρημα της πρώτης διοργάνωσης κατά γενική ομολογία πέτυχε απόλυτα. Οι κεντρικοί δρόμοι γέμισαν με κόσμο, παιδιά και μεγάλοι διασκέδασαν με τα δρώμενα και τα καταστήματα  σ΄ αυτό το διήμερο, είδαν να αυξάνεται η κίνησή τους. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος του Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου, η τόνωση της κίνησης στο κέντρο της Λάρισας και η προσέλκυση επισκεπτών.

 

Με την ίδια αισιοδοξία για πολύπλευρη στήριξη, προγραμματίζεται το 2ο Φεστιβάλ θεάτρου δρόμου Λάρισας. Οι χώροι της Λάρισας που θα πραγματοποιηθεί  είναι οι οδοί  Αλ. Παναγούλη – Μ.Αλεξάνδρου – Κύπρου, με τους πεζόδρομους που περικλείουν, και που οριοθετούν το κέντρο της αγοράς, η Πλατεία Ταχυδρομείου, ο χώρος μπροστά από το Αρχαίο Θέατρο και η Πλατεία Λαμπρούλη.

 

Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει δύο ημέρες. Παρασκευή και Σάββατο, στις 18 και 19 Οκτωβρίου

 

Στο Φεστιβάλ συμμετέχουν πολλές ομάδες διαφορετικής μορφής έκφρασης : Θέατρο Δρόμου, Τσίρκο, Όπερα, Μουσικό Θέατρο, Παιδικό Θέατρο, Θέατρο Σκιών, Κουκλοθέατρο, Χορός, Μουσική, Happening,  Performance.

 

  Διαγωνισμός θεάτρου δρόμου

 

Παράλληλα  με το κυρίως Φεστιβάλ, το οποίο δεν θα έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα, θα προκηρυχθεί διαγωνισμός θεάτρου δρόμου. Σ΄ αυτόν θα κληθούν να συμμετάσχουν όσα σχήματα επιθυμούν με τους παρακάτω όρους:

 

48 ώρες πριν το Φεστιβάλ, θα δοθεί ένα θέμα πάνω στο οποίο οι ομάδες θα  κληθούν να δημιουργήσουν τη δική τους εκδοχή με τη δική τους έμπνευση.

Οι παραστάσεις θα δοθούν σε συγκεκριμένο χώρο, ενώπιον επιτροπής που θα συσταθεί για αυτό το σκοπό και θα απονεμηθούν τρία βραβεία.

 

Αξιοποιείστε τις ειδικές τιμές που ετοιμάσαμε για σας και ελάτε να παρακολουθήσετε τα δρώμενα, αλλά και να διασκεδάσετε στη Λάρισα, την πόλη που ποτέ δεν κοιμάται…

 

Τιμές ειδικά για τους επισκέπτες του Φεστιβάλ 18 – 20 Οκτωβρίου

 

Μονόκλινο 35.00€

Δίκλινο        45,00€    

Τρίκλινο      60,00€  

 

Σας περιμένουμε

 

 

 

 

 

 

 

 

 

« επιστροφή
Bookmark and Share
Άφιξη
Νύχτες

Δωμάτια
Ενήλικες
Παιδιά
 
Ρούσβελτ 14, Λάρισα
Τηλ: 2410 537161 - 5  Fax: 2410 255242  e-mail: info@hotelmetropol.gr  
MHTE: 0725K013A0115900 | Ισολογισμός 2013 | Ισολογισμός 2014
© Hotel Metropol | All rights reserved    Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion