Νέα

ENGLISHΕΛΛΗΝΙΚΑ

Its´Raw! presents: Matt Walsh @ Metropol Hotel 22/12/13 Larisa, Greece

 

Την Κυριακή 22/12 η Its'Raw υποδέχεται στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου Metropol, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τον dj και παραγωγό Matt Walsh αλλά και ιδιοκτήτη της εταιρείας Clouded Vision.

Ο Matt υπήρξε dj από το 1990 και λίγα χρόνια μετά, επηρρεασμένος από την electroclash σε εταιρείες όπως gigolo records, turbo κ.α. και αργότερα την modern disco-infused, electronic house και techno, δεν άργησε να παίζει σαν resident στα μεγαλύτερα clubs και bars του Λονδίνου όπως Fabric, T-bar αλλά και σε μεγάλα αναγνωρισμένα parties σαν το Bugged Out κ.α.
Καθώς ο Matt συνέχιζε να εξελίσσεται και αυτός και ο ήχος του, ξεκίνησε την παραγωγή με τον συνεργάτη του Steve Cook το 2007 που αμέσως καλέστηκαν να κάνουν remixes για την Turbo του Tiga, την Mute κ.α. και το 2009 δημιούργησε τη δική του εταιρεία την Clouded Vision.
Γρήγορα άρχισαν να κερδίζουν υποστηριχτές όπως Tensnake, Cosmo Vitelli, Joakim, The Revenge, Mugwump, Trevor Jackson, Shit Robot και releases από Darabi, Bozzwell, The Countach, Sishi Rosch, Bubba, Remain, Morgan hammer κ.α. και φτάνοντας στο τέλος του 2012 κατάφερε να δημιουργήσει την πρώτη του αποκλειστική συλλογή με όνομα Matt Walsh Presents: The Clouded Vision Experiment. Ο ίδιος αναφέρει ''I try to move beyond the safer techno house sounds and hopefully create something a bit different. It's important to me to stay true to what I grew up with and I think that comes through in my productions, the EBM and new wave sound."
Από εκεί και μετά όλα πήραν το δρόμο τους κάνοντας releases στη γαλλικη Meant , Family Name, Throne of blood και kill The Dj εταιρεία της Chloe και του Ivan Smagghe και δίπλα σε συνεργάτες όπως τον Alex Jones και Zhao και νωρίς το 2013 έκανε release στην Relish εταιρεία του Heaman. Το 2012 επίσης ο Matt Walsh δημιούργησε στο Λονδίνο το δικό του club ''Movement'' παρέα με τον Daniel Avery έναν διανοούμενο παραγωγό και ήδη έχουν φιλοξενήσει καλεσμένους όπως Andrew Weatherall, Trevor Jackson και Simian Mobile Disco.
 
Big supports by: Optimo, Simian Mobile Disco, M.A.N.D.Y, Jennifer Cardini, Chloe, Ivan Smagghe, Cari Lekebusch, Tiga and many more.
 
https://soundcloud.com/mattwalsh
https://soundcloud.com/clouded-vision-recordings
http://djmattwalsh.blogspot.com/
« επιστροφή
Bookmark and Share
Άφιξη
Νύχτες

Δωμάτια
Ενήλικες
Παιδιά
 
Ρούσβελτ 14, Λάρισα
Τηλ: 2410 537161 - 5  Fax: 2410 255242  e-mail: info@hotelmetropol.gr  
MHTE: 0725K013A0115900 | Ισολογισμός 2013 | Ισολογισμός 2014
© Hotel Metropol | All rights reserved    Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion