Νέα

ENGLISHΕΛΛΗΝΙΚΑ

7ο Συνέδριο Τοξικολογίας και Ιατροδικαστικών Επιστημών

 

 

 
Τα θέματα της Τοξικολογίας και των Ιατροδικαστικών επιστημών αφορούν πολλούς επιστημονικούς κλάδους, μεταξύ των οποίων τη βιολογία, τη χημεία, τη τοξικολογία, την νανοτεχνολογία και τη βιοτεχνολογία με εφαρμογές στην Ιατρική τη φαρμακολογία αλλά και το ευρύτερο βιομηχανικό τομέα.

Στην έναρξη του συνεδρίου απεύθυναν  χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Συνεδρίου, καθηγητής κ. Αριστείδης Τσατσάκης, και ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής καθηγητής κος Κουρέτας Δημήτριος.

Μεταξύ των θεμάτων που  αναπτύχτηκαν στο συνέδριο σημαίνουσα ήταν η ομιλία του Καθηγητή κου Τσατσάκη Αριστείδη για το μητρώο των Ευρωπαίων Τοξικολόγων (ERT) και την εφαρμογή του στην Ελλάδα καθώς και για την απονομή των πρώτων πιστοποιητικών σε Έλληνες Τοξικολόγους για το Ευρωπαϊκό μητρώο Τοξικολόγων (ERT) της EUROTOX, Εθνική Επιτροπή ERT.

Κεντρικοί ομιλητές του συνεδρίου είναι επίσης:

η κ. Τσιτσιμπίκου Χριστίνα, Αθήνα, Τοξικολόγος, MSc, PhD, ERT,  Γενικό Χημείο του Κράτους, Γενική Γραμματέας της ΕΕΤ, η κ. Κυριακή Μαχαίρα, Αθήνα, Τοξικολόγος Μπενάκειο Φυτοπροστατευτικό Ινστιτούτο, η κ. Άττα – Πολίτου Τζούλια, Αθήνα, Αν. Καθηγ. Χημικού Τμήματος ΕΚΠΑ, η κ. Kοβάτση Λήδα, Θεσσαλονίκη Ιατροδικαστής – Τοξικολόγος, Επικ. Καθηγ. Ιατρικής  Σχολής Αριστοτέλιου Παν/μιου Θεσσ/κης, ο κ. Σαρηγιάννης Δημοσθένης, Θεσσαλονίκη, Αναπληρωτής Καθηγητής, Περιβαλλοντική Μηχανική, με έμφαση στις διεργασίες και τεχνολογίες διαχείρισης υγρών και στερεών αποβλήτων, Αριστοτέλιου Παν/μιου Θεσσ/κης,ο κ. Αθανασέλης Σωτήριος,        Αθήνα, Αναπληρωτής Καθηγητής Τοξικολογίας, Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ , ο κ. Δεληχάς Μιλτιάδης, Λάρισα, Δρ. Ακτινοφυσικός,

η κ.Στεφανίδου Μάνια, Αθήνα, Αναπληρώτρια καθηγήτρια Τοξικολογίας, Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ , η κ. Κυριακοπούλου Κατερίνα, Αθήνα,        Τοξικολόγος, PhD, Βιολόγος, Ερευνήτρια, Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο (ΜΦΙ), ο κ. Ψαρούλης Δημήτριος,    Θεσσαλονίκη, Ιατροδικαστής, Καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανμίου Θεσσαλονίκης και ο κ. Ράïκος Νίκος,  Θεσσαλονίκη, Αναπλ. Καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανμίου Θεσσαλονίκης.

Το συνέδριο μπορούσαν να παρακολουθήσουν επίσης και μη μέλη της ΕΕΤ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
« επιστροφή
Bookmark and Share
Άφιξη
Νύχτες

Δωμάτια
Ενήλικες
Παιδιά
 
Ρούσβελτ 14, Λάρισα
Τηλ: 2410 537161 - 5  Fax: 2410 255242  e-mail: info@hotelmetropol.gr  
MHTE: 0725K013A0115900 | Ισολογισμός 2013 | Ισολογισμός 2014
© Hotel Metropol | All rights reserved    Links
Site by overron  |   incom cms  |   web promotion